Πληροφορίες

Πληροφορίες

Για προγραμματισμένες εξετάσεις

Στο «Ασκληπιος Διάγνωσις» μπορείτε να διενεργήσετε τις εξετάσεις που επιθυμείτε αφού πρώτα προγραμματίσετε το ραντεβού σας. Υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεται να γίνει κάποια προετοιμασία πριν την εξέτασή σας. Αναλυτικές πληροφορίες θα σας δοθούν από τη γραμματεία.

Αποτελέσματα εξετάσεων

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα τα παραλάβετε από την υποδοχή, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μαζί με την ιατρική έκθεση για την κατάσταση της υγείας σας και συγκεκριμένες οδηγίες εάν και εφόσον χρειάζονται.

Προετοιμασία εξετάσεων

Για να δείτε εάν χρειάζεται κάποια ειδική προετοιμασία για την εξέτασή σας επιλέξτε το κατάλληλο τμήμα και εξέταση και διαβάστε τις καταγεγραμμένες οδηγίες. Επιπλέον, ακουλουθήστε τις οδηγίες που σας δόθηκαν κατά το κλείσιμο του ραντεβού σας.

Οικονομικές υποχρεώσεις

Το κόστος των εξετάσεων σας γνωστοποιείται κατά τον προγραμματισμό του ραντεβού σας. Η εξόφληση γίνεται πριν την πραγματοποίηση της εξέτασης και μπορείτε να εξοφλήσετε με μετρητά, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Ασφαλιστική Κάλυψη

Ο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ» έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ καθώς και με τις περισσότερες ελληνικές και ξένες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Πρόληψη & Έλεγχος λοιμώξεων

Ακολουθώντας διεθνείς κανόνες ο «Ασκληπιος Διάγνωσις» εφαρμόζει Πρόγραμμα Πρόληψης και Ελέγχου Λοιμώξεων.

Για να περιορίσετε τον κίνδυνο λοίμωξης κατά την επίσκεψή σας, σας συνιστούμε:

  • Το πλύσιμο των χεριών είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος πρόληψης για τη μετάδοση των μικροβίων και των λοιμώξεων, εντός και εκτός του χώρου. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να πλένετε τα χέρια σας πριν και μετά από τη χρήση της τουαλέτας. Ανάλογα με την εξέταση που θα κάνετε μπορεί να σας ζητηθεί να πλύνετε με αντισηπτικό σαπούνι τα χέρια σας προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος λοιμώξεων.
  • Όταν βήχετε καλύψτε την μύτη και το στόμα. Αν βήχετε ή φτερνίζεστε, πρέπει να καλύψετε τη μύτη και το στόμα σας με μαντήλι που θα το πετάξετε στη συνέχεια σε κάδο απορριμμάτων ή με το μανίκι του ρούχου σας (το πάνω μέρος), όχι όμως με το γυμνό σας χέρι.
  • Μην αγγίζετε με τα χέρια σας τα μάτια, τη μύτη και το στόμα όταν βρίσκεστε στους χώρους του Νοσοκομείου.
  • Ακολουθείτε τις οδηγίες των ιατρών και τις συμβουλές του νοσηλευτικού προσωπικού.