Παρουσίαση κεντρικού καταστήματος

Παρουσίαση κεντρικού καταστήματος

Το Ιατρικό – Διαγνωστικό Κέντρο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ» πρωταγωνιστεί στον ιδιωτικό τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας στην Κρήτη από το 2008.

Με την ολοκληρωμένη στελέχωσή του από αξιόπιστη ομάδα εξειδικευμένων ιατρών και με τη βοήθεια τεχνολογιών αιχμής τόσο στην ιατρική απεικόνιση, όσο και στον εργαστηριακό τομέα και έμφαση στη συνεχή αναβάθμιση, εκπαίδευση και ενημέρωση, έχει μοναδικό στόχο τον ίδιο τον άνθρωπο με σεβασμό στις ανάγκες του. Εδώ και σχεδόν 14 χρόνια, παραμένει πιστό στη δέσμευσή του για παροχή ποιοτικών και καινοτόμων υπηρεσιών υγείας, επενδύοντας πάνω από όλα στην ανθρώπινη διάστασή τους.
Εγκατεστημένο  στο ισόγειο ενός μοντέρνου και λειτουργικού κτιρίου, στο μέγαρο «ΧΑΝΔΑΞ» της οδού Μάχης Κρήτης 10 και Εφόδου, με άνετη και εύκολη πρόσβαση, καθώς και άνετο υπόγειο παρκινγκ.

Το κέντρο αποδείχτηκε «καταλύτης» των εξελίξεων στο χώρο της Υγείας – τόσο σε περιφερειακό όσο και ευρύτερο επίπεδο.
Καταρτισμένο με πρωτοποριακό και μοναδικό στην Ελλάδα εξοπλισμό, όπως ο υπερσύγχρονος αξονικός τομογράφος, SOMATOM DEFINITION FLASH της Siemens. Ένα σύστημα 256 τομών τεχνολογίας αιχμής, με την μοναδικά υψηλή ταχύτητα σάρωσης των 0.28 δευτερολέπτων και μεγάλης διαμέτρου Gantry 78 cm που μετατρέπει και τις πιο δύσκολες εξετάσεις σε εξετάσεις ρουτίνας. Επιτρέποντας την όχι μόνο μικρότερη διάρκεια της εξέτασης αλλά και τη μείωση της ακτινοβολίας πάνω από 50% σε σύγκριση με τα άλλα συστήματα αξονικής τομογραφίας. Καρδιολογικές στεφανιογραφικές εξετάσεις πραγματοποιούνται σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο ενώ η σάρωση ολόκληρου του ανθρώπινου σώματος δεν διαρκεί περισσότερο από 5 δευτερόλεπτα.

Αφουγκραζόμενο τις ανάγκες του πληθυσμού, δημιουργήσαμε το πρώτο στον ιδιωτικό τομέα Ογκολογικό, Διαβητολογικό και Καρδιολογικό τμήμα. Τα πρωτοποριακά τμήματα του «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ» τόσο το Ογκολογικό  αλλά και το Διαβητολογικό, και Καρδιολογικό συμβάλλουν αξιόπιστα & στοχευμένα στην αναχαίτιση αυτών των χρόνιων ασθενειών, συνδυάζοντας αποτελεσματικά την κλινική πράξη με τη σωστή και έγκαιρη διάγνωση, αναγκαίες για την αποτελεσματικότερη θεραπεία.

Το «Ασκληπιος Διάγνωσις» έχει επιλεγεί  από διεθνείς εταιρείες, ως ερευνητικό κέντρο για προγράμματα που σχετίζονται με μαγνητική τομογραφία και (ιδιαίτερα οστών, καρδιάς και αγγείων) την μαστογραφία και νεοπλασματικές διεργασίες. Ταυτόχρονα, υλοποιεί συνεχώς Προγράμματα Συνεχιζόμενης Ιατρικής Επιμόρφωσης καθώς και ημερίδες και επιστημονικά συνέδρια ενώ προχωρά σε νέες συνεργασίες με στρατηγικούς εταίρους όπως το ΙΤΕ, το ΑΤΕΙ Κρήτης και το Πολυτεχνείο Κρήτης. Το Διαγνωστικό Κέντρο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ» διαθέτει από το 2011 πιστοποίηση σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2015, για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, που εφαρμόζει, από τον έγκριτο και διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης TUV AUSTRIA HELLAS.
Στο πλαίσιο της άμεσης και ποιοτικής εξυπηρέτησης, το κέντρο παρέχει κάρτα υγείας με την πρώτη επίσκεψη, για παροχές εκπτώσεων και δωρεάν εξετάσεων.

Τέλος, για το Διαγνωστικό Κέντρο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ» η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη βρίσκεται στο επίκεντρο της καθημερινότητάς του. Το αντικείμενο της δραστηριότητας υγείας εμπεριέχει την αξία της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, γι’ αυτό η ανάπτυξη προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, είναι κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας του κέντρου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χορηγίες με κοινωνικές προεκτάσεις, εκπτώσεις και δωρεάν εξετάσεις σε αδύναμους συμπολίτες μας, επενδύσεις στον αθλητισμό και τον πολιτισμό,  καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπαρκτών κοινωνικών αναγκών.


Παρουσίαση υποκαταστήματος


Νέο μικροβιολογικό εργαστήριο στην Πλατεία Κορνάρου


Με χαρά ανακοινώνουμε τη λειτουργία του νέου μικροβιολογικού εργαστηρίου μας στο κέντρο του
Ηρακλείου, στην Πλατεία Κορνάρου ανανεώνοντας έτσι την υπόσχεσή μας για παροχή ποιοτικών και
καινοτόμων υπηρεσιών υγείας.
Διαθέτοντας τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένο και ενημερωμένο ιατρικό
και νοσηλευτικό προσωπικό και έμπειρους συνεργάτες ο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ» μπορεί να εγγυηθεί
αξιόπιστες εξετάσεις και ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Στα 10 χρόνια λειτουργίας μας
παραμένουμε δίπλα στους ασθενείς μας, που όλα αυτά τα χρόνια μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.


Πλατεία Κορνάρου 46
Τηλ: 2810 224422 Fax: 2813019661