ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ

Με λίγα κλικ, έχετε πρόσβαση στον ηλεκτρονικό σας φάκελο, ο οποίος περιέχει όλα τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που έχετε κάνει στο Ιατρικό-Διαγνωστικό Κέντρο «Ασκληπιός Διάγνωσις». Δηλαδή, μπορείτε να δείτε όλες τις μικροβιολογικές εξετάσεις και πορίσματα από τις αξονικές, τις μαγνητικές, τους υπέρηχους, τις μαστογραφίες και τις εξετάσεις μέτρησης οστικής πυκνότητας. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα, με γράφημα, να δείτε και να συγκρίνετε τις τιμές όλων των μικροβιολογικών σας εξετάσεων, δηλαδή αν έχει ανέβει ή πέσει η κακή χοληστερίνη (LDL) και πόσο, μέσα σε ένα συγκεκριμένο διάστημα.

Με τον μοναδικό κωδικό που θα σας δοθεί, μπορείτε - μέσα από το site μας – όχι μόνο να δείτε πρόσφατα και πιο παλιά αποτελέσματα αλλά και να τα τυπώσετε και να τα στείλετε στον ιατρό σας. Η διαδικασία είναι εύκολη, υπάρχουν φίλτρα για να σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που ψάχνετε και επίσης υπάρχει πεδίο υπενθύμισης εκκρεμοτήτων. Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απολύτως ασφαλή, αφού πρόσβαση έχετε μόνο με τον κωδικό σας.

Το «Ασκληπιός Διάγνωσις» είναι το μοναδικό Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο στην Κρήτη που παρέχει την Υπηρεσία Ιατρικού Φακέλου, η οποία ολοκληρώθηκε εν μέσω πανδημίας, για να σας βοηθήσει να έχετε πρόσβαση στα αποτελέσματα των εξετάσεων σας, από το σπίτι σας.

Καλέστε μας στο 2810528000 εάν έχετε ερωτήσεις ή απορίες.