ΙΩΑΝΝΑ ΤΡΙΤΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ ΤΡΙΤΟΥ

"Φροντίζουμε τους μικρούς μας φίλους…

Τα παιδιά δεν είναι μικροί ενήλικες!
Οι γονείς  γνωρίζουν πλέον πολύ καλά  ότι υπάρχει ειδικός κλάδος  Ιατρών Ακτινολόγων που ασχολούνται με τα παιδιά και με την σύγχρονη απεικόνιση των παιδικών
παθήσεων  που είναι ιδιαίτερες  και διαφορετικές από τις παθήσεις των ενηλίκων.
Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια του "ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ" την ιατρό Ακτινολόγο, κ. Ιωάννα Τρίτου ειδικευμένη στην Παιδοακτινολογία.
Στο κέντρο μας θα ασχολείται ιδιαίτερα με τη Μαγνητική Τομογραφία παιδιών και εφήβων.
 Για πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στο 2810528000.   

Ιωάννα Τρίτου

Σύντομο Βιογραφικό

Η Ιωάννα Τρίτου είναι ιατρός Ακτινολόγος.

Είναι απόφοιτος της  Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Έλαβε την ειδικότητα της Ακτινοδιαγνωστικής στο Εργαστήριο Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Υπηρέτησε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου  για 15 έτη απ’ όπου παραιτήθηκε με το βαθμό της Διευθύντριας Ακτινοδιαγνωστικής στα τμήματα Κλασσικής Ακτινολογίας και Υπερηχοτομογραφίας. Εκτελεί όλων των ειδών τις διαγνωστικές εξετάσεις Υπερήχων σε ενήλικες.

Επιπλέον εστιάστηκε στην Παιδιατρική Ακτινολογία έχοντας κεντρικό ρόλο στην απεικόνιση παιδιών και εφήβων στο τμήμα Υπερήχων και Μαγνητικής Τομογραφίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου.

Μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου στο τμήμα Παιδοακτινολογίας όσον αφορά τη Μαγνητική Τομογραφία παιδιών.

Συμμετείχε με επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης των επιμέρους συστημάτων της Παιδοακτινολογίας (Κεντρικό νευρικό Σύστημα, Θώρακας, Κοιλιά και Μυοσκελετικό) και είναι κάτοχος των αντίστοιχων πιστοποιητικών.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος Συνεδρίων και μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων ιδιαιτέρως στον τομέα της Παιδοακτινολογίας.

 Έχει ικανό αριθμό δημοσιευμένων  επιστημονικών εργασιών σε ξενόγλωσσα και ελληνικά ακτινολογικά περιοδικά

Συμμετέχει ενεργά σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά συνέδρια και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια με πλήθος ανακοινώσεων καθώς και με προσκεκλημένες ομιλίες.

Είναι ενεργό μέλος της Πανευρωπαϊκής Εταιρείας Ακτινολογίας (ESR), της Πανευρωπαϊκής Εταιρείας ΠαιδοΑκτινολογίας (ESPR), της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινολογίας (ΕΑΕ) και της Ακτινολογικής Εταιρείας Κρήτης.