Ημερίδα - Δελτίο Τύπου

Ημερίδα - Δελτίο Τύπου

Μεγάλη η χαρά και εξαιρετική, η ικανοποίηση μετά το πέρας των εργασιών της 2ης Ημερίδας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο με  θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου 2. Τι νεώτερο;» που διοργάνωσε η «Ασκληπιός Πρόληψις» σε συνεργασία με το Διαγνωστικό Κέντρο «Ασκληπιός Διάγνωσις».

Η πολυπληθής συμμετοχή και το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, εισηγητών και κοινού, επικεντρώθηκε επί του ερωτήματος «Πως θα προσεγγίσουμε το Ευ Ζην».

Οι διακεκριμένοι Ομιλητές μέσω των νέων ιατρικών δεδομένων αλλά και της άμεσης ανταλλαγής και καταγραφής απόψεων, προβληματισμών και εμπειριών με τους Συμμετέχοντες, συνέβαλαν κατά τρόπο ουσιαστικό στη διαμόρφωση ενός αποτελεσματικού πλαισίου ενημέρωσης και γνώσης τόσο στη διάγνωση όσο και στην παρακολούθηση των Ατόμων με Διαβήτη.

Σε αυτή την κατεύθυνση και στα αποτελέσματα της θετικής αλληλεπίδρασης μεταξύ του ιδιωτικού και του δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας, κινήθηκε στο χαιρετισμό του και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Χάρης Βαβουρανάκης.

Θερμές ευχαριστίες εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής στους Πανεπιστημιακούς Δασκάλους, Κλινικούς Ιατρούς και Στελέχη Υγείας για την ενεργό και εποικοδομητική συμμετοχή τους.

Επίσης, πολλές ευχαριστίες στους υποστηρικτές και χορηγούς για την έμπρακτη και ουσιαστική συμβολή τους.

Στόχος του Διαγνωστικού Κέντρου «Ασκληπιός Διάγνωσις» τούτη η προσπάθεια να συνεχιστεί και να αποτελέσει θεσμό γνώσης, επικοινωνίας και προοπτικής στη σύγχρονη πραγματικότητα.


Ηράκλειο, 27 Οκτωβρίου 2018


Σχετικές Δημοσιεύσεις