Ευ αγωνίζεσθαι ή fair play

Ευ αγωνίζεσθαι ή fair play

Για 6η συνεχόμενη χρονιά υποδεχθήκαμε με ενθουσιασμό στο Ηράκλειο, στις 29 Απριλίου, το RUN GREECE 2018, μία από τις πιο σημαντικές ελληνικές διοργανώσεις αγώνων δρόμου. Εκατοντάδες συμπολίτες μας, μικροί και μεγάλοι, βγήκαν στους δρόμους για να συμμετάσχουν με κέφι σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού, ως μία κίνηση προτροπής και στήριξης ενός συστήματος αξιών που προάγει την ευγενή άμιλλα, την αξιοπρέπεια, τον εθελοντισμό και την ειρήνη.

Από την εκδήλωση δε θα μπορούσαν, φυσικά, να λείπουν οι άνθρωποι του κέντρου μας, «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ», αφού η δρασή αυτή συνάδει απόλυτα με το δικό μας στόχο για παρακίνηση των ανθρώπων να εντάξουν την άσκηση στην καθημερινότητά  τους, για ένα πιο υγιές σώμα και πνεύμα.

Παράλληλα, με τη συμμετοχή τους αυτή, τα στελέχη και οι εργαζόμενοί μας, δήλωσαν την υποστήριξή τους στο Σύλλογο Πνευμονικής Υπέρτασης, μία πρωτοβουλία που αφορά το σύνολο  σπάνιων και δυσδιάγνωστων καρδιολογικών παθήσεων, με έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και  αντιμέτωπισή τους.  

Ευχαριστούμε για την όμορφη διοργάνωση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2019.