Το «Ασκληπιός Διάγνωσις» συμβάλλει στη συλλογική προσπάθεια για περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού

Το «Ασκληπιός Διάγνωσις» συμβάλλει στη συλλογική προσπάθεια για περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού

Το «Ασκληπιός Διάγνωσις» συμβάλλει στη συλλογική προσπάθεια για περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο «Ασκληπιός Διάγνωσις» συμμετέχει με όλα τα μέσα στην εθνική προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης του ιού SARS-CoV-2 και της πανδημίας της νόσου COVID-19, λειτουργώντας με υπευθυνότητα και σεβασμό στον άνθρωπο.

Από την πρώτη στιγμή, βρισκόμαστε σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις οδηγίες της Πολιτείας, τηρώντας πιστά και με συνέπεια τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και του Ε.Ο.Δ.Υ., με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, των εργαζομένων και των συνεργατών μας.

Τι κάνουμε για τους ασθενείς και το κοινό

Έχουμε θέσει σε λειτουργία τηλεφωνική γραμμή ιατρικής υποστήριξης (τηλ: 2816004747)

Παρέχουμε κατ' οίκον Αιμοληψία, Ακτινογραφία Θώρακος και Ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Συμπαραστεκόμαστε και βρισκόμαστε στο πλευρό όλων όσοι πλήττονται άμεσα ή έμμεσα, από την εξάπλωση του ιού, προσφέροντας απαντήσεις και παροχή ιατρικών υπηρεσιών υγείας, με όλο το δυναμικό και τα μέσα που διαθέτουμε.

Τι κάνουμε για το προσωπικό μας

Παρέχουμε τη δυνατότητα εργασίας από το σπίτι, με εξαίρεση τους εργαζόμενους των οποίων το αντικείμενο της εργασίας τους απαιτεί αυστηρά φυσική παρουσία.

Στις θέσεις αυτές έχουμε μειώσει τις παρουσίες στις απολύτως απαραίτητες, εκ περιτροπής και πάντα με τη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων ασφαλείας.

Έχοντας λιγότερες μετακινήσεις εργαζομένων και λιγότερο κόσμο στα καταστήματα και τα γραφεία μας, περιορίζουμε τον κίνδυνο για όλους.

Συνιστούμε στους εργαζομένους μας να περιορίζουν τις προσωπικές μετακινήσεις.

Αποφεύγουμε τις συναντήσεις σε κλειστούς χώρους, συνεχίζοντας τις συνεργασίες μέσω εναλλακτικών καναλιών επικοινωνίας (τηλέφωνο, viber, slack, video conference).

Παρέχουμε άδειες, ειδικού σκοπού, σε εργαζόμενους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, όπως ορίζονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ. καθώς και σε γονείς μαθητών, στο πλαίσιο της διευκόλυνσής τους και της εφαρμογής των οδηγιών των ελληνικών αρχών.

Τι κάνουμε στα γραφεία και υποκαταστήματα

Στο πλαίσιο της συντεταγμένης προσπάθειας, έχουμε δρομολογήσει σειρά προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του ιού SARS-CoV-2 και της πανδημίας της νόσου COVID-19.

Ελέγχουμε την παρουσία των πελατών στα καταστήματα, ώστε να είναι περιορισμένη ανά πάσα στιγμή.

Παρέχουμε προσωπική εξυπηρέτηση και καθοδήγηση κατά την παρουσία των πελατών στην είσοδο.

Προβαίνουμε στη θερμομέτρηση όλων.

Προβαίνουμε στην εντατικότερη καθημερινή καθαριότητα, με ισχυρά απολυμαντικά και αντιβακτηριακά καθαριστικά, στους χώρους εργασίας.

Προβαίνουμε στη συστηματική απολύμανση των χώρων από ειδική εταιρεία απολυμάνσεων, κατά τα ισχύοντα πρότυπα.

Κάνουμε συνεχή διανομή αντισηπτικού υγρού, ειδικών προστατευτικών μασκών και γαντιών μίας χρήσης.

Έχουμε αναρτήσει έντυπο ενημερωτικό υλικό, με προληπτικά μέτρα κατά του νέου κορωνοϊού, στα καταστήματα και τα γραφεία μας, το οποίο και ανανεώνεται.

Θέτουμε ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την προστασία των ασθενών μας, του κοινού και των εργαζομένων μας!