28 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

28 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

28 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

H φετινή Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία (28 Απριλίου) αποτελεί μία ευκαιρία για να προβληθεί η σημασία της καθιέρωσης πρακτικών Υγείας και Ασφάλειας στους χώρους εργασίας. 

Στο Ιατρικό-Διαγνωστικό Κέντρο «Ασκληπιός Διάγνωσις» πιστεύουμε ότι η συνεργασία Υπηρεσιών Υγείας με εργοδότες και εταιρείες του ιδιωτικού τομέα είναι απαραίτητη για την καλύτερη υγεία των εργαζομένων, προς όφελος όλων.

Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους στον τομέα του επαγγελματικού CheckUp, στο «Ασκληπιός Διάγνωσις»  έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με εταιρείες σε όλη την Κρήτη και προσφέρουμε: 

  • Πακέτα ιατρικών-διαγνωστικών εξετάσεων για τους εργαζόμενους, σε προνομιακές τιμές

  • Διενέργεια test για τον κορωνοϊό (Μοριακό έλεγχο PCR, Rapid test, Τεστ αντισωμάτων)

  • Διενέργεια εμβολιασμών έναντι πνευμονιόκοκκου, τετάνου, ηπατίτιδας Β και Α

  • Διενέργεια Εμβολιασμών σε άτομα άνω των 60 ετών έναντι του έρπητα 

Ένα από τα βασικά που μας έχει διδάξει η κρίση της Covid-19 είναι ότι η σωστή συμπεριφορά στους χώρους εργασίας μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη και τον έλεγχο επιδημιών και πανδημιών. Η λήψη μέτρων και η καλή υγεία των εργαζομένων μπορούν να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου, προστατεύοντας την κοινωνία γενικότερα. Αλλά και στην μετά-Covid εποχή, η δημιουργία ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος θα αποτελεί πάντα επένδυση στο σημαντικότερο κεφάλαιο κάθε επιχείρησης, το ανθρώπινο δυναμικό της.

Μερικές από τις εταιρείες που μας εμπιστεύονται για την υγεία των εργαζομένων τους είναι: ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ SUPER MARKET, AEGEAN AIRLINES, ERGOPROLIPSIS, THE ISLAND OF CONCEPT THΣ MIRUM, FOOD PRO (RESTAURANTS), DOMES RESORTS, COSMOS SPORT, ΚΑΡΑΤΖΗΣ GROUP, KΟΡΩΝΗ ΑΕ, ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.Για περισσότερες πληροφορίες  καλέστε μας.

Κεντρικό Κατάστημα: Μάχης Κρήτης 10, τηλ: 2810528000

Υποκατάστημα: Πλατεία Κορνάρου 46, τηλ: 2810 224422