ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

image00002_8

Το Ιατρικό – Διαγνωστικό Κέντρο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ» πρωταγωνιστεί στον ιδιωτικό τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας στην Κρήτη από το 2008.  Με την ολοκληρωμένη στελέχωση του από αξιόπιστη ομάδα εξειδικευμένων ιατρών με τη βοήθεια τεχνολογιών αιχμής τόσο στην ιατρική απεικόνιση, όσο και στον εργαστηριακό τομέα και έμφαση στη συνεχή αναβάθμιση, εκπαίδευση και ενημέρωση, έχει μοναδικό στόχο τον ίδιο τον άνθρωπο με σεβασμό στις ανάγκες του. Εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, παραμένει πιστό στη δέσμευση του για παροχή ποιοτικών και καινοτόμων υπηρεσιών υγείας, επενδύοντας πάνω από όλα στην ανθρώπινη διάσταση τους.
Εγκατεστημένο  στο ισογέιο ενός μοντέρνου και λειτουργικού κτιρίου, στο μέγαρο «ΧΑΝΔΑΞ» στην οδό Μάχης Κρήτης 10 και Εφόδου, με άνετη και εύκολη πρόσβαση, καθώς και άνετο υπόγειο παρκινγκ.

Το κέντρο αποδείχτηκε «καταλύτης» των εξελίξεων στο χώρο της Υγείας – τόσο σε περιφερειακό όσο και ευρύτερο επίπεδο.

Με πρωτοποριακό και μοναδικό στην Ελλάδα εξοπλισμό, όπως ο υπερσύγχρονος αξονικός τομογράφος, SOMATOM DEFINITION FLASH της Siemens. Ένα σύστημα 256 τομών τεχνολογίας αιχμής, με την μοναδικά υψηλή ταχύτητα σάρωσης των 0.28 δευτερολέπτων και μεγάλης διαμέτρου Gantry 78 cm που μετατρέπει και τις πιο δύσκολες εξετάσεις σε εξετάσεις ρουτίνας. Επιτρέποντας την όχι μόνο μικρότερη διάρκεια της εξέτασης αλλά και την μείωση της ακτινοβολίας πάνω από 50% σε σύγκριση με τα άλλα συστήματα αξονικής τομογραφίας. Καρδιολογικές στεφανιογραφικες εξετάσεις πραγματοποιούνται σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο, ενώ η σάρωση ολόκληρου του ανθρωπίνου σώματος δεν διαρκεί περισσότερο από 5 δευτερόλεπτα.

Αφουγκραζόμενο τις ανάγκες του πληθυσμού, δημιουργήσαμε το πρώτο στον ιδιωτικό τομέα Ογκολογικό, Διαβητολογικό και Καρδιολογικό τμήμα. Τα πρωτοποριακά κέντρα του «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ» τόσο το Ογκολογικό  αλλά και το Διαβητολογικό, και Καρδιολογικό συμβάλλουν αξιόπιστα & στοχευμένα στην αναχαίτιση αυτών των χρόνιων ασθενειών, συνδυάζοντας αποτελεσματικά την κλινική πράξη με την σωστή και έγκαιρη διάγνωση, αναγκαίες για την αποτελεσματικότερη θεραπεία.

Ταυτόχρονα, το «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ» έχει επιλεγεί  από διεθνείς εταιρείες, ως ερευνητικό κέντρο για προγράμματα που σχετίζονται με μαγνητική τομογραφία και ιδιαίτερα οστών, καρδιάς και αγγείων, μαστογραφίας και νεοπλασματικών διεργασιών. Ταυτόχρονα υλοποιεί συνεχώς Προγράμματα Συνεχιζόμενης Ιατρικής Επιμόρφωσης, καθώς και ημερίδες και επιστημονικά συνέδρια ενώ προχωρά σε νέες συνεργασίες με στρατηγικούς εταίρους όπως το ΙΤΕ και το ΑΤΕΙ Κρήτης. Το Διαγνωστικό Κέντρο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ» διαθέτει από το 2011 πιστοποίηση σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008, για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, που εφαρμόζει, από τον έγκριτο και διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης TUV AUSTRIA HELLAS.

Στο πλαίσιο της άμεσης και ποιοτικής εξυπηρέτησης, το κέντρο παρέχει κάρτα υγείας με την πρώτη επίσκεψη, για παροχές εκπτώσεων και δωρεάν εξετάσεων.
Τέλος για το Διαγνωστικό Κέντρο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ»  η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη βρίσκεται στον επίκεντρο της καθημερινότητας του. Το αντικείμενο της δραστηριότητας υγείας εμπεριέχει την αξία της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, γι’ αυτό η ανάπτυξη προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης είναι κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας του κέντρου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χορηγίες με κοινωνικές προεκτάσεις, εκπτώσεις και δωρεάν εξετάσεις σε αδύναμους συμπολίτες μας, επενδύσεις στον αθλητισμό και τον πολιτισμό,  καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπαρκτών κοινωνικών αναγκών.