Το Ιατρικό – Διαγνωστικό Κέντρο ‘ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ’ πρωταγωνιστεί στον ιδιωτικό τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας στην Κρήτη (Ηράκλειο). Με την ολοκληρωμένη στελέχωσή του από αξιόπιστη ομάδα εξειδικευμένων ιατρών και έμφαση στη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση του Ασθενούς, έχει μοναδικό στόχο το σεβασμό στον ίδιο τον Άνθρωπο & τις ανάγκες του.

Από την ίδρυσή του το 2008, το ‘Ασκληπιός Διάγνωσις’ επικεντρώθηκε στην πρόληψη και διάγνωση, με τη βοήθεια τεχνολογιών αιχμής τόσο στην ιατρική απεικόνιση, όσο και στον εργαστηριακό τομέα.

Το σύγχρονο Διαβητολογικό κέντρο ‘Ασκληπιός’ ενισχύει περαιτέρω την ολοκληρωμένη επιστημονική ομάδα υποστήριξης του διαβητικού ασθενούς, λόγω του επιδημικού χαρακτήρα του διαβήτη. Σημεία υπεροχής, η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία, για την ελαχιστοποίηση των επιπλοκών και την καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το πρωτοποριακό Ογκολογικό κέντρο ‘Ασκληπιός’ συμβάλλει αξιόπιστα & στοχευμένα στην αναχαίτιση των διαρκώς αυξανόμενων ογκολογικών παθήσεων, με ‘αιχμή του δόρατος’ τις πλέον αποτελεσματικές θεραπείες.

Το ιατρικό κέντρο ‘Ασκληπιός Διάγνωσις’, στο πλαίσιο της άμεσης και ποιοτικής εξυπηρέτησης, παρέχει κάρτα υγείας με την πρώτη επίσκεψη, για παροχές εκπτώσεων και δωρεάν εξετάσεων. Δεκτά όλα τα ταμεία.